maanantai 13. lokakuuta 2014

Päiväpeitto eskarilaisen huoneeseen

 Tilasin jokin aika sitten Ava Roomin päiväpeiton miehen pojan huoneeseen, mietin vähän kuinka käytännöllinen peitto todella tulisi olemaan, mutta toistaiseksi kokemukset ovat todella positiiviset. 
Poikakin on innostunut pedin petaamisesta aivan uudella tavalla, kun saa rullata peiton ja sujauttaa vetskarit kiinni.


Peitto ja tyyny mahtuvat kätevästi päiväpeitteen sisään ja koska valitsin mallin jossa vetoketjut eivät kohtaa päässä, pysyy peittorulla yön ajan jalkopäässä tippumatta lattialle. Aluslakanan vaihtoa ei vielä uuden peiton kanssa olla testattu, mutta melko vaivattomasti tuonkin pitäisi käydä, tarvittaessa peiton saa suhteellisen helposti pois lakanan vaihdon ajaksi.

Useammankin kerran tuli entisessä työssä kirottua kerrossänkyjen petaamista, mutta nyt se on helpompaa kuin koskaan. Loistava innovaatio!
Pistin jo harkintaan hankkisinko tytön huoneeseen sitten myöhemmin samanlaisen vaikkei sinne kerrossänkyä ole tulossakaan, tällä peitolla petaaminen on vain niin helppoa.

Löytyykö muiden kodeista Ava Roomin peittoja, joko lasten tai omasta sängystä?

2 kommenttia:

  1. Tuo olisi kyllä meidän nuorelle miehelle niin passeli! Pitääpä käydä tutustumassa tarkemmin. Terkuin, rva Lahoa rautaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä peitossa on oltava jotain maagista kun se saa pedin petaantumaan pyytämättä. Ehdottomasti nuorten miesten peitto :)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)