tiistai 7. lokakuuta 2014

Tallinnan tuliaiset

Lähdettiin lauantaina extempore matkalle Tallinnaan, kun saatiin lapsille hoitajat.
Ihanaa oli, sai syödä ja nukkua milloin halusi ja tietysti viettää laatuaikaa puoliskon kanssa.

Tuliaiset oli pääasiassa lapsille, mutta kotiinkin löytyi pieni pinkki kello olohuoneeseen, muiden kellojen joukkoon. Jos ihan totta puhutaan olisin löytänyt kotiin vaikka mitä, niin upeita sisustuskauppoja Rocca al mare kauppakeskuksessa oli, mutta koitin hillitä itseni sillä aikaa ei maissa tällä reissulla ollut, kuin 4 tuntia.
Pidempi shoppailu reissu on kyllä joskus lähdettävä Tallinnaan tekemään.Itselleni löysin myös Espritin neuleen, joka toivottavasti olisi laadukas. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta Espritin neuleista, mutta tämä ainakin tuntuu päällä miellyttävältä ja materiaali hyvältä.
Tämä on ensimmäinen uusi hankintani unelmoimaani toimivaan vaatekaappiin. Mielestäni neule taipuu niin arkeen kuin leppoisaan ei niin viralliseen juhlaankin. Ainoa joka jäi hieman mietityttämään on etuosan napittomuus, mutta kun aloin tarkemmin asiaa miettimään, pidän hirveän harvoin neuleiden nappeja kiinni. Nähtäväksi jää mitä ensimmäinen pesu neuleelle tekee.

Lopuksi vielä vilautan yhden lasten tuliaisista, tämä oli vain niin söpö,että se oli pakko ostaa. Kyllä siellä on rymyttykin, ei meinaa linnan seinät pystyssä pysyä. 


Meillä onkin olllut tytön huoneessa hieman ikävämpi juttu meneillään, kun huone on ollut pois käytöstä kohta kuukauden.

Maalauksen jälkeen huone alkoi voimakkaasti haista kissan pissalle ja maalitehtaita myöten asiaa nyt tutkitaan. Maalista kuulemma haihtuu huoneilmaan ammoniakkia, mutta määrät ovat pieniä ja hajun pitäisi kadota muutamassa päivässä, meillä haju on ja pysyy, vielä kuukaudenkin päästä. Eilen kävivät vakuutusyhtiöstä ja totesivat ettei ainakaan kosteutta ole missään. Nyt maalaamme pinnat uudelleen ja toivomme parasta. Tyttökin alkaa olla evakosta ihmeissään, kun omaan huoneeseen ei saa enää mennä.

Pissan hajusta huolimaatta oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja uusille lukijoille tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo teltta!! Ja toivottavasti maali homma selviää, kurja tilanne :/

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä sopöistä söpöin :) Toivotaan tosiaan, täyty pistää peukut pystyyn, että uudella maalilla haju häviää.

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)