tiistai 18. marraskuuta 2014

Dear Santa!

Tänään teki mieli kirjoittaa pukille ja unohtaa kaikki arkiset asiat, niipä ryhdyim miettimään mitä
jos typy osaisi kirjoittaa pukille? Hän toivoisi ehkä seuraavia asioita.


KG Designin pilvi tabletin, vähentämään ruokapöydän sotkuja (ja lisäämään niitä lattialla, kun tabletti on niin kiva heittää lattialle kun äidin silmä välttää).

Plaston leivontasetin päivittäisiä kokkaus- ja syöttöhetkiä varten. Meillä myös tyynyt, matot ja lattia ovat kovia syömään typyn keittämiä soppia, sanovat nam nam ja syövät mukisematta.

Kylmän iskiessä Popin merinovillaiset sukkikset ja bodyn, pitämään lämpimänä kylmällä. Nämä puetaan ihoa vasten villahaalarin ja haalarin alle, tosin typyn mielestä vaippa ja oma tahto riittäisi pukukoodiksi mihin tahansa tilanteeseen.

Brion hellan tekemään kokkauksesta vähemmän jännää...nimittäin äidille. Tämä kiipeilyn vaikeammaksi tekevä malli kohottaa verenpainetta paljon vähemmän kun entinen hella (ikean porrasjakkara).

Voi niitä aikoja kun käsi väristen pukille kirjettä kirjoitettiin ja sitä riemua kun tonttu oli kirjeen vienyt. Muistoihin on kultakehyksiin piirtynyt myös ne pienet tontun jalanjäljet lumessa. Oi! Saa kylmät väreet aikaan vieläkin, lapsuuden jouluissa oli taikaa. Sen taian tahdon myös oman lapseni kokevan. Ehkä jo ensi vuonna tonttu käy meidänkin pihassa ja saattaa jättää jotain merkkejä jälkeensä <3

Onko teillä muistoja lapsuuden jouluista, tontuista tai pukista?2 kommenttia:

  1. Meillä oli tuo pilvi käytössä, ja oli kyllä kätevä! suosittelen. Pukki on ollut naapurin setä niin kauan kuin muistan (ja edelleen), en muista että meillä olisi tonttuja näkynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että pilvi toimii! Ajattelin, että se voisi myöhemmin mennä omassa huoneessa muovailualustana tms. Minä en vieläkään tiedä tarkalleen kaikkien lapsuuden pukkien henkilöllisyyttä, mutta ehkei se haittaa. Minä uskoin tonttuihin vielä vaikka illuusio pukista murtuikin, syynä oli juurikin nuo jalanjäljet :)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)