lauantai 8. marraskuuta 2014

Etuterassi kukkkia vailla

Viimeisen vuoden aikana projektit ovat tupanneet venymään ja terassien kalustuksesta olen haaveillut jo aikaisesta keväästä saakka ja tämän meidän etuterassin haaveista kirjoittelin jo kesäkuussa.
Tällä viikolla "mamma" niin kuin typykkä sanoo, oli pientä neitiä viihdyttämässä niin minä pääsin pihalle ja talliin koluamaan lyhtyjä ja somisteita esiin.

Kaiken kruunaisi ainaiset suosikkini callunat, hopelangat sekä marjakanervat.
Täällä paikallisissa marketeissa callunoita ei enää ollut jäljellä, mutta ehkä isommista kukkakaupoista vielä löytyy jotain meidänkin terassille.

Yllätyin miten paljon lyhtyjä ja ruukkuja kätköistäni löytyikään. Lyhdyt pääsivät kaikki esille, mutta ruukut säilöin suuren puisen laatikon sisään, keväällä niille löytyy kyllä käyttöä takaterassilla.

Havukranssin askartelin perhekerhossa ja se on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein kaunis. Ämpäriin on sujautettu siskolta saatu muovinen puksipuu valopallo ja mukanani kodista toiseen kiertänyt pajunippu seisoo jykevästi vierellä.


Vielä ei ole löytynyt haaveilemaani vanhaa puistonpenkkiä, mutta tämä pieni äidiltäni saatu penkki saa nyt koristaa terassia ainakin tämän talven. 

Ruoste jaksaa aina vain viehättää minua ja ruosteisia vanhoja esineitä kätköistäni löytyykin vaikka näyttelyksi asti. Arvatkaa oliko vaikea päättää mitkä pääsevät esille tällä kertaa ;)

Ruosteen vastaparina tykkään käyttää pieniä määriä kiiltävää sinkkiä. Iltaisin  ajastetut led kynttilät syttvät lyhtyihin, mutta muutamaan on jätetty tilaa aidollekin tulelle, sitä ei nimittäin korvaa mikään.


Hankitko sinä syksyiset kasvit jo hyvissä ajoin vai oletko niin kuin minä ja havahdut vasta kun on melkein jo liian myöhäistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)