perjantai 14. marraskuuta 2014

Illan hämy ja omaa aikaa

Tyttö nukkuu ja  talo on hiljainen vilkkaan päivän jälkeen. Nautin kynttilöistä, hämystä ja hiljaisuudesta. Nappaan ehkä muutaman palan suklaata ja rötvään sohvalla, mikä mahtava alku viikonlopulle.


Aion ottaa tästä hetkestä kaiken irti sillä päivät ovat taas olleet melkoista hulinaa, varsinkin tänään. Pieni alle metrinen pötkö pitää kyllä huolen ettei äiti ehdi sammaloitumaan. 
Samainen pötkö aiheuttaa haastetta tulevan joulun koristeluihin, mihin laitan kaikki koristeet niin ettei uteliaat kädet niihin yllä? Olenkin jo aloittanut koristeiden mallailun paikasta toiseen, mutta kovin montaa hyvää pötkön varmaa paikkaa en ole vielä keksinyt.


Olohuoneen kynttilänjalkani saivat uutta seuraa kun viimein raaskin maalata 4 vuotta kaapissa olleen koivun värisen kynttilänjalan mustaksi. On se vaan todettava, en minä sille koivulle lämpene. Nyt tykkään siitä kovasti. Sopivan kynttilän se vielä tarvitsee kaverikseen ollakseen täydellinen. 

Nyt suljen koneen ja hautaudun sohvaan.
Nauttikaa ystävät viikonlopusta, omasta ajasta ja tietysti myös toisistanne<3

4 kommenttia:

 1. Pötkö! <3 Ihana tunnelma kuvissa. Hyvää viikonloppua sinne myös! :)

  VastaaPoista
 2. Voihan pötkö :) Rauha ja hetken hiljaisuus on aina silloin tällöin paikallaan.....edellisen postauksen jakkara enteilee hyvää, sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D minkäpä pötkö sille voi että kaikki on niin uutta ja kiinnostavaa. Välillä on tosiaan paikallaan pysähtyä hetkeksi. Kävin viimeksi eilen silittelemässä jakkaran pintaa, vähän maalia vielä niin se olisi valmis. Josko tulevalla viikolla pääsisi tänne blogiin saakka.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)