sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Muuttuva kivi ei sammaloidu-uutta vessassa

Edellisessä postauksessa kerroinkin, kuinka olen välillä sisustukseen liittyvissä asioissa harkitsevaa sorttia. Niinkin harkitsevaa, että säilön jotain piilossa neljä vuotta koska en pidä esineestä sellaisenaan, mutten raaski sitä muuttaakaan. Tätä harkinta-aikaa on ollut ilmassa myös toisen vessamme kanssa. Heinäkuussa postailin (klik) vessan uusista tuulista, jotka jäivät kuitenkin hieman kesken sillä jäin harkitsemaan hyllyä ja vieraspyyhkeen ylle sijoitettavaa kuvaa. 


Eilen päivällä päätin, että harkinta saa päättyä ja jyräytin hyllyn kiinni seinään. Sopivaa kuvaa ei edelleenkään vieraiden pyyhkeen ylle ole löytynyt joten, muutkin kuvat saivat lähtöpassit. Täytyy tunnustaa, etten vieläkään ole täysin tyytyväinen pyyhkeiden yllä oleviin "kuviin", mutta näillä mennään kunnes tuuliviiri Nino keksii taas jotain uutta.Hyllyn päällä olevista kehyksistä varsinkin "shave the whales" kuva on mieluinen. Parrakas valas on jotenkin niin symppis, että se saa aina hyvälle tuulelle. Koru- ja silmälasitelineenä toimiva ankka on myös aika suupieliä nostattava kaveri. 

Asiasta pannukakkuun, välitilan pleksit ovat olleet kyllä hyvä hankinta. Olivat edulliset ja helppo asentaa, eikä minusta yhtään pöllömmän näköisetkään.


Sormet syyhyäisivät vielä jotain tehtävää tälle päivälle, mitään sitä keksisi?
Mitä teidän sunnuntaihin on kuulunut tai tulee vielä kuulumaan?

4 kommenttia:

 1. Tuo ankka!!! Aivan huippu! Teillä on kyllä iloinen ja hauska vessa.
  Ja voi kun mua nauratti, kun näin tämän sun otsikon. Saimme meinaan juuri kodin valmiiksi, joten tänä viikonloppuna vaihdettiinkin sitten meidän makkari ja miehen työhuone (= 50% talomme tavaramäärästä, joka on PALJON) päikseen. VIerivät kivet eivät todellakaan sammaloidu, ne aiheuttavat kivivyöryn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Todellakin, kun vähän muutat jotain, niin kohta pitää muuttaa jotain muutakin jotta se sopisi siihen toiseen ja oikeastaan voisi vielä siirtää tuonkin tuohon, tämä perintö lipasto joka painaa tonnin näyttäisikin aika hyvältä tuolla yläkerrassa, ei tuokaa se sittenkin alas ;) Mutta hei, vaihtelu virkistää! :D

   Poista
 2. Hauska ankka :) Minä olen aloitellut joulusiivousta kaapeista... blogissani muuten arvonta, vink vink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Toisella (miehen) puolella on sarvikuono, mutta se ei ole ollenkaan näin hauska, se on vähän vakava jörrökkä. Oletpa ollut ahkera, mä jotenkin viimeiseen kartan kaappien siivousta, mutta vitsit että meidän vaatehuone sitä huutavasti kaipaisi. Kiitti vinkistä, täytyykin käydä osallistumassa!

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)