lauantai 27. joulukuuta 2014

Kuvakulmia joulun ajalta

Joulu on KotiKolosella sujunut rauhallisesti sukulaisia tavaten sekä ruokaa ja suklaata mahat täyteen ahtaen. Olen myös pitkästä aikaa taas harjoitellut olla vain. Onko minulla kohtalontovereita siellä ruutujen toisella puolen, joille tekemättömyys ja joutenolo on vaikeaa ja vaatii harjoittelua? 


Kuusi sai tänäkin vuonna saman värityksen ylleen kuin vuosi sitten. Ainoastaan paikkaa vaihdettiin keskeltä lattiaa seinän viereen.


Meidän pajalta lähteneet paketit olivat melkein kaikki harmaan ja hopean sävyisiä ja tapettien lisäksi lahjoja käärittiin, muutamaan hopeiseen lahjapaperiin.


Ison kuusemme lisäksi miehen pojan huoneessa on pieni pöydälle mahtuva kuusi. Pojan huone sijoittuu heti eteisen jälkeen aulaan. Tätäkään kuvakulmaa en muista blogissa näkyneen aiemmin.


 Lasten huoneet ovat aulassa vierekkäin ja kuvat on napsittu olohuoneesta takan juurelta.
Eteistä koristaa mietteliäs enkeli ja tähtivalot, kyltti muistuttaa siitä kaikkein tärkeimmästä asiasta elämässä.Ulko-oveltamme avautuu näkymä eteisen kautta aulaan ja olohuoneeseen, tästä näkymästä pidän kodissamme edelleen todella paljon.

Mitä te olette kuluneina päivinä puuhailleet?

7 kommenttia:

 1. Tosi nättiä :) Tykkään tuosta mustan seinän ja maitotonkan yhdistelmästä. ja ihanat paketitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tyklään itsekin niistä yhdessä ja kunhan tuttö kasvaa niin saan taas tuohon penkin päälle pienen asetelman tehtyä.

   Poista
 2. Kaunista! <3 Ja tuo uusi kuvakulma on hieno (kuten aiemmatkin), mukavasti saa katse vaeltaa huoneesta toiseen. :)

  VastaaPoista
 3. Olen ihastunut tuohon eteiseen ja sen sinällä olevaan elämään. Pojan huonekin (silloin ei poika siellä vielä asustellut) jäi ensi vierailujen aikaan pimentoon, en huomannut huonetta olevankaan :D Ihanan näköistä kaikinpuolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitkäänhän se huone olikin vaan täynnä rompetta joten ihan hyvä ettei tullut huomatuksikaan ;)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)