sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kuvakulmia kolmantena adventtina

Innostuin taas testailemaan uutta kameraa tytön nukkuessa päiväuniaan. Päivä päivältä kamera istuu paremmin käteen, enkä malttaisi odottaa seuraavaa yhteistä kuvaushetkeämme.
Tässä tämän päivän saldoa ja muutama kuvakulma jota ei muistaakseni ole blogissa ennen nähty. Adventtikynttelikkö näkyy, olohuoneeseen, eteiseen ja ruokailutilaan.

Pieni pöytä nimeltään Hupsis, on palvellut hyvin olohuoneessa lisäpöytänä.Ruokailutilasta on suora näkymä aluan läpi typyn huoneeseen. Olohuoneen ja keittiön jakaa pieni pätkä seinää.


Askartelemani pakettikortit taikka kuusenkoristeet odottavat pöydällä pääsevänsä tositoimiin.
Iiks, joulu on ihan pian ja kaikesta puuhailusta huolimatta, tuntuu, että paljon on vielä tehtävää.

Tuleeko teillä joulu laittamatta vai tykkäättekö näpertää, siivota ja koristella joulua vatren?

6 kommenttia:

 1. Meille tulee joulu vähän sekä että :) Me lähdetään evakkoon maalle, käydään vanhempien luona, siksipä joulua koristellaan meillä aika maltillisesti. Talvea kyllä laitetaan kotona: taljat ja viltit on kaivettu esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalle <3 Meikin evakoitiin ennen tätä taloa, nykyään tilaa on niin paljon, että meillekin mahtuu. Minäkään en (mielestäni) koristele paljon, mies saattaa olla jotain toista mieltä ;)

   Poista
 2. Kivoja kuvakulmia, näistä saa aivan uudenlaista ymmärrystä teidän kodista! :) Minulle on joulusiivous tosi tärkeä juttu, haluan että joka paikka on siivottu ja pesty - myös ne kaapit, katot ja seinät. :) Koristeluita taitaa tulla tänä vuonna vähemmän kuin aiemmin, sillä tuntuu että vähemmän on nyt enemmän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä taas jonain päivänä kuvailla näkymiä huoneista toisiin, itsekin nimittäin tykkään katsella sellaisia muiden kodeista :) Siivous on minullekin tosi tärkeä osa joulua, kaappeja en enää nykyään siivoa mutta teen sitä pitkin vuotta niin ettei ne pääse täyttymään turhasta tavarasta tai liasta. Meillä ei vielä ole hirveästi koristeita, mutta usein koristelenkin vasta muutamaa päivää ennen joulua ja ehdottomasti illalla muiden jo nukkuessa.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)