sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikaiset kuulumiset viikonlopulta


Lähdimme viikonlopuksi mökkeilemään ystävien kanssa ja mieheni antoi ennen lähtöämme syntymäpäivälahjani jo etukäteen.
Lahja oli mukana reissussa, mutta en hirveästi ehtinyt perehtymään vielä uuteen upeaan kameraani sillä niin vauhdikasta ja hauskaa meillä reissussa oli.


Jopa niin hauskaa, että itsenäisyyspäivän illan vietin pimeässä huoneessa diskovalojen välkkyessä silmissä. Tähän saakka olen saanut olla onnekas kun olen välttynyt migreeneiltä, vaikka moni suvussamme kärsii tästä vaivasta. Vanhuus ei tule yksin näemmä ;)
Itsenäisyyspäivää varten varaamani pikkumusta on siis edelleen käyttämätön, mutta niin kuin lupasin, kuvaan mekon vielä päälläkin. Nythän minulla on oikein hyvä syy harjoitella kaikenlaista kuvaamista.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, kuvailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Mukavia kuvaus-sessioita uuden kameran kanssa! Oma miehenikin yllätti minut viikolla uudella Canonilla :D No voihan päänsärky....migreeni on meillä todellinen sukurasite ja nyt näyttää siltä, että Julius 10v on saanut saman riesan. Mekkokuvia odotellessa - mukavaa sunnuntai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä on jo kovaharjoittelu käynnissä. Onpas miehillä nyt sattunut olemaan Canonit mielessä :) Toivotaan, että ei olisi periytynyt Juliukselle, kipu on aina niin kurjaa ja vielä kurjempaa perheen pienille.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)