maanantai 8. joulukuuta 2014

Uuden kameran testailua ja se mekko

 Olen räpsinyt uudella kameralla tänään paljon kuvia ja yksi ehdoton jota halusin testata oli kynttilät, pokkarilla kynttilöiden kuvaaminen on ollut melko haastavaa. Tässä muutamia testikuvia uudella kameralla ja myös pokkarilla räpsäisty versio.

Pokkarilla kuvattuna sama asetelma näyttää tältä...


Muutaman kuvan nappasin myös terassilta.Vaikka tänään oli tosi pimeää, sain silti tytön huoneesta näinkin hyvän kuvan napattua.


Pokkarilla nappaamani kuva näyttää tältä...


Lopuksi vielä se lupaamani pikkumusta päälläni. Ihan muotibloggaajaksi en taida ryhtyä, mutta oli mukavaa kokeilla tällaistakin. Jatkossa taidan pysyä vanhaan tapaan enemmän kameran takana ja nyt siihen onkin taas roimasti lisää motivaatiota, kun pääsee oikein kunnolla tutuiksi uuden kameran kanssa.
Mukavaa alkanutta viikkoa toverit :)

6 kommenttia:

 1. Vautsi! Eron järkkärin ja pokkarin välillä huomaa selkeästi! Ja tyylikäs on leidi pikkumustassaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aika huima ero. Mies vissiin kyllästyi kuuntelemaan tuskailuani pokkarin kanssa kun hankki tämän lahjan :) Kiitos kovasti <3

   Poista
 2. Se on ihan häkellyttävä ero, kun siirtyy pokkarilta kuvaamaan järkkärillä tai toisin päin. Hankitko muuten jo lisäksi uuden objektiivin, kun kuvat ovat niin upeita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä kesällä raastavaa siirtyä takaisin pokkariin kun oli se järkkäri lainassa. Objektiiviä en vielä hankkinut, mutta luulenpa että sekin tulee eteen kun tässä oikein innostuu :)

   Poista
 3. Kyllä sun Canonista potkua löytyy! Sinä ja mekko näytätte hyvältä yhdessä :) Tosi kiva toi selkämys.....niin kuin aikaisemmin totesitkin, käy rintsikoidenkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy juu, tuossa se nytkin pöydällä huhuilee kun haluaisi kuvailemaan, mutta on ryhdyttävä sopan keittoon :) Kiitos, mun ja mekon on siis lähdettävä joku päivä yhdessä johonkin ;)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)