tiistai 6. tammikuuta 2015

Alennetut valot

Pitihän minunkin hankkia nämä monessa blogissa vilahdelleet valot itselleni ja kun vielä halvalla sain! Olen hypistellyt näitä moneen kertaan menneen vuoden aikana ja aina jäänyt miettimään, tarvitsenko näitä todella...
Nyt kun nämä kauppareissulla tulivat vastaan -70% alella varustettuna, en vain enää voinut jättää niitä hyllyyn, nämä olivat mallikappaleet, ja myyjä noukki ne ystävällisesti ylimmältä hyllyltä minulle.Siellä ne nyt roikkuvat olohuoneen verhotangossa, nämä ovat siitä kivat, että sopivat lähes kaikkiin huoneisiimme. Tekisi mieli ripustaa ne New York vessan kattoon, mutta eipä tullut rakennusvaiheessa mieleen laittaa vessan kattoon tai lattianrajaan pistorasiaa...Olisihan minun pitänyt osata ennustaa, että haluan valosarjan vessaan ;) 

Tänään koko päivä hurahti joulua pois siivotessa ja taisipa tulla tehtyä perusteellisempi siivous kuin ennen joulua. Keli oli kivan rapsakka, joten se houkutti viemään kaikki tekstiilit ulos tuulettumaan, nyt on ihanan raikasta.

Raikasta alkuviikkoa jokaiselle ja lämpimät tervetulotoivoukset uusille lukijoille <3

6 kommenttia:

 1. Minäkin näitä hypistelin cittarissa 70% alessa, mutta hyllyyn kuitenkin jäivät kun jo kahdet samantapaiset keikkuvat katossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Samoilla jäljillä ollaan siis oltu, meillä ei vielä ollut mitään vastaavaa niin pitihän nämä nyt viimein saada.

   Poista
  2. Huomasin sähköpostissani että olit kysellyt milää olen tehnyt joulukortit, poistin viestin enkä enään löytänyt sitä blogistani, mutta siis Picmonkey-sivustolla olen tehnyt kortit.

   Poista
  3. Niin vähän arvelinkin kun kuviot oli tuttuja, mutta kuitenkin jäi epäilyttämään että olikohan se kyseessä kuitenkaan :) Täytyy itsekin kokeilla, oli niin kivoja ne sinun tekemät.

   Poista
 2. Et uskokaan kuinka monta kertaa ole himiöinyt samoja lamppuja, joita meillä ei siis vieläkään ole. Hyvältä näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme että sinuakin nämä miellyttää, näissä nimittäin on sitä jotain :) Ehkä pian rantautuvat teillekin.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)