sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kolmas matto tytön huoneeseen

Eilisen kirpparikierroksen jälkeen päätin vielä poiketa Askossa ja siellä oli pieniä pyöreitä ykisvärisiä mattoja alennuksessa. Meillä tytön huone on ollut vailla yhtä pyöreää mattoa, josta jo aiemmin kirjoittelin täällä, kiitos teille kaikille kommenteista ja mielipiteistä. 
Nappasinkin sitten matkaani harmaan nukkamaton. 
Koska olin alun perin lähtenyt vain kirppareita kiertämään, ei minulla ollut tapetista värimallia matkassani ja nyt matto onkin minun makuun ehkä turhan tumma. Mitä te olette mieltä? Vahinkoa ei kuitenkaan ole päässyt käymään sillä matolla ei ollut hintaa kuin 10 euroa ja on kyllä hyödynnettävissä muissa huoneissa jos se ei tytön huoneeseen jäisikään.Pitsimaton harmaaseen nukkamatto sopii mukavasti, eikä mato missään tapauksessa pahalta näytä, joistain asioista olen vain jopa ärsyttävän tarkka (ihan omasta mielestänikin) :) Itseni tuntien, tämä mattoprojekti saa vielä jatkoa, mutta mikäpäs siinä kun kevätkin on tuloillaan, uudet tuulet taitavat pian puhallella muihinkin huoneisiin.

Lopuksi vielä kuva tytön rakkaimmista lemmikeistä. Pöydällä istuu Kolme Mau:ta jotka hukkuvat päivisin pusuihin ja haleihin. Vähintään yhtä rakas on pukin tuoma Koi joka nuuskii tuolin alla. On ollut todella yllättävää ja hauskaa huomata, että eläinrakkaus voi olla periytyvää ja alkaa aivan yhtä nuorena kuin itsellänikin<3 Pian ei enää pehmolemmikit riitä halittaviksi.


Suloista sunnuntaita kaikille täältä KotiKolosen pehmoeläintarhasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)