torstai 1. tammikuuta 2015

Matto mietteitä

Tytön huoneessa tapahtui pieni muutos ennen vuodenvaihetta. Ystäväni sisko taituroi ihanan maton minun shoppailemistani luiruista matonkuteista (kun enhän minä niiden päälle mitään ymmmärrä). 
Tykkään ihan mielettömästi uudesta pitsimäisestä matosta. Pinkin kaverin kähvelsin tytön teltasta ja nyt kaipailenkin kolmatta osapuolta tähän soppaan. 
Kummanhan valitsisin, vai jonkin ihan muun?
Tuntuu kuin huone olisi saanut lisää neliöitä mattojen vaihdon myötä ja onhan nämä aika hauskan leikkisät, niitä voi järjestää mielensä mukaan ja vaikka hyppelehtiä matolta toiselle.

Näissä pirtsakan pinkeissä ja suloisen minttuisissa tunnelmissa on hyvä aloittaa uusi vuosi KotiKolosella, kiitos vielä kerran, että olet mukana matkassa <3

8 kommenttia:

 1. Noista jos valitsisin niin laittaisin harmaan, sillä se sointuu seinän sävyihin. Mielestäni myös seinän sävyinen yksi värinen harmaa sopisi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi :) Harmaa tosiaan on sävyltään hyvä, mutta mustassa on jotain todella suloista, harmi ettei sitä saa harmaana. Googlailinkin äsken yksivärisiä pyöreitä harmaita mattoja, niin onpas niitä vähän tarjolla. Ei auta kuin suunnata mattokauppoja kohti, jospa siellä olisi valinnanvaraa.

   Poista
 2. Minäkin valitsisin harmaan vaihtoehdon :) Meillä tuo mustavalkoinen löytyy yläkerran vessasta, joka on lähinnä lasten käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannallekin mielipiteestä :) Luulen, että harmaata lähdetään kaupoilta metsästämään. Muistaakseni olenkin lukenut postauksen jossa matto on vilahtanut, matto on kyllä niin söpö<3

   Poista
 3. Kivoja mattoja molemmat ja tuo virkattu on tosi hieno!
  Minäkin valitsisin noista tuon harmaan. Sopii tapettiin paremmin ja kuvioinnissa on omaan silmään jopa jotain pitsimäistä, joten sopisi tuohon uuteenkin mattoon. Noissa pikkumatoissa on se kiva, että voi vaihtaa osan tai kaikki välillä ja ovat myös helpompia pestä.
  Jossain kohtaa tämä I-kaupan konkkausmattokin voisi olla kiva http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40239957/ Meillä on tuo saman kaupan metsänpohjamatto ja sopii tytön huoneeseen mainiosti. On myös yllättävän miellyttävän tuntuinen ja pysyy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä ja vinkistä Liisa :) Jo kolme ääntä harmaalle, joten eiköhän päätös ole tehty, hih! Tuo helppous on kyllä totta, mukavempi siivotessakin kun ei ole isoa rohjaketta ulos raahattavana. Selailin I-kaupankin mattoja, mutta meiltä täältä tuppulasta on parin tunnin matka lähimpään, eikä ole reissua ainakaan vielä suunnitteilla niiden kauppojen suuntaan.

   Poista
 4. Hyvä matto-keitos ja kiva kokonaisuus kaikkinensa :) Harmaaseen kallistun minäkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä harmaalle ja muutenkin :) Nyt pitäisi enää saada aikaiseksi mennä kaupoille.

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)