keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mitä kuuluu ihanalle kamalalle lattialle?

Kylppärimme, kodinhoitohuoneemme sekä toisen vessamme "valkoisesta" lattiasta kirjoitin aikaisemmin täällä. Kiitos kaikille kommenteistanne silloin.
Asia on edelleen vaiheessa ja lattia ruman näköinen, mutta tämän verran on asiassa viisastuttu. Olen ollut yhteydessä tavarantoimittajaan ja meidän lattian saumauksessa on kyseessä tekovirhe. Kerapoxy sauman tulee olla tiivis ja sileä ja kun työ tehdään oikein puhtailla työvälineillä ei sekaan pitäisi päästä mitään likaa tai hiukkasia. 

Meidän saumamme on täynnä "hiukkasia"(joista osa uudella kameralla kuvattaessa osoittautui rei'iksi). Sauma on myös useasta ja voimakkaastakin pesusta huolimatta jatkuvasti likaisen näköinen ja "laikkuinen" eli yhdestä kohtaa valkea ja vierestä keltainen tai jopa harmaa. 
Kaikkeen tähän vaikeaan puhdistettavuuteen on ilmeisesti syynä nuo pienen pienet reiät sekä joissain kohdissa oleva sauman röpelöisyys. Röpelöt ja reiät keräävät likaa ja reiät taas näyttävät kaukaa lialta. 

Tiedustelin tavarantoimittajalta päälle saumauksen mahdoolisuutta, mutta se ei kuulemma onnistu vaan sauma pitäisi ensin jyrsiä auki ja sitten lisätä uusi sauma-aine. Myöskään aiemmin ehdotettua hiontaa on turha lähteä tekemään sillä reiät eivät häviä hiomalla mihinkään.

Olemme koettaneet saada työn tekijää kiinni, mutta toistaiseksi turhaan. En tiedä onko mikään vakuutus tai laki puolellamme jos emme tavoita tekijää mistään? Toivottavasti tämän lattian (tai oikeastaan sauman) tarina päättyy vielä hyvin tavalla tai toisella!

5 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa, että lattiahomma on mennyt noin vaikeaksi! :/ Tsemppiä ja sitkeyttä selvittelyyn, hyvä siitä vielä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niinpä :/ Kiitos paljon, uskotaan ja toivotaan että näin käy :)

   Poista
 2. Myötätuulen puhallus täältäkin siihen, että asia hoituu parhain päin! Terkuin rva Lahoa rautaa.

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)