perjantai 30. tammikuuta 2015

Pieni muutos New York vessassa


New York vessaan aluksi vain väliaikaisesti laitettu matto rispaantui lopullisesti, mutta onneksi Henkka Maukan alesta löytyi oikein sopiva yksilö paikkaamaan edeltäjäänsä.


Yksi New York aiheinen pika-askartelukin pääsi lääkekaapin päälle odottamaan muita samanhenkisiä tauluja kaverikseen, jolloin ne pääsisivät sommitelmaksi seinälle.


Kehyksiin sujauttamani paperi löytyi sattumalta askartelulaatikostani, olin täysin unohtanut sen olemassaolon. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.

Ajatuksetkin New Yorkista saavat matkakuumeen nousemaan huippuunsa, toisaalta sitä voi ehkä edes hitusen lievittää istumalla pöntölle silmiä siristellen ja kuvitellen edessään New Yorkin pilvenpiirtäjät ;)

Mielikuvituksellista viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Tämä teidän veski on kyllä onnistunut kokonaisuus ja peili, jota olen varmaan ennenkin hehkuttanut, niin hieno! Taulusta tuli tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tästä vessasta on kyllä tullut mun suosikki meidän vessoista. En muista olenko ennenkin sanonut, että jos me koskaan muutetaan, on mun pakko saada tuo peili mukaani :)

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)