maanantai 19. tammikuuta 2015

Täydellisen epätäydellistä

Takana on ihana yllätysmatka ystävän kanssa Tallinnaan jonka mies oli järkännyt. Ostoksia, kylpylässä löhöilyä, hyvää seuraa ja ruokaa. Eilen myöhään illalla saapuminen kotiin ja tänään takaisin arkisten asioiden pariin. 
Kauan kaivattu aurinko saapui piilostaan ja paistaa mukavasti jokaiseen nurkkaan, myös niihin jotka eivät ihan vielä ole valmiita tai niitä edustavimpia.
Sen sijaan, että stressaantuisin maalaamattomasta ja ovettomasta vajasta, lojuvista kuormalavoista tai laudoista, paikkaa vaille olevasta potkurista tai moottorikelkasta tai rakennustelineistä, päätin kuvata niitä sellaisina kun ne ovat. Täydellisen epätäydellisinä, osana meidän pihaa nyt ja tässä hetkessä.

Tämä toimikoon muistutuksena itselleni siitä kuinka kaiken ei aina tarvitse olla täydellistä saati valmista. Asioiden on tapana järjestyä ja valmistua aikanaan. 


Aina ei tarvitse olla tekemässä jotain, sillä välillä on hyvä pysähtyä ihmettelemään kauneutta jota löytyy ympäriltämme jos vain maltamme olla hetken aivan paikallaan. 


Rauhallista maanantai iltaa ystävät <3

2 kommenttia:

  1. Ooh, mikä yllätys! Miehelle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. :) Hurjan ihana kuvauskeli on ollut, mahtavat maisemat teillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oli kyllä ihana yllätys ja tuli tarpeeseen <3 Maisemat jaksaa kyllä kerta toisensa jälkeen ihastuttaa, niitä on aina yhtä mukava katsella.

      Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)